هر واحد سرویس بهداشتی را اصطلاحاً “چشمه” می نامند؛ از این رو کانکس های سرویس بهداشتی به سرویس بهداشتی های تک چشمه، دو چشمه، سه چشمه و … (یا چند چشمه) تقسیم بندی می شوند. گاهی اوقات واژه “کابین” نیز در زبان فارسی به جای واژه “چشمه” و به عنوان هر واحد مستقل (اتاقک) سرویس بهداشتی به کار می رود؛ از این رو کانکس سرویس بهداشتی تک کابین، کانکس سرویس بهداشتی دو کابین و … (یا کانکس سرویس بهداشتی چند کابین) نیز مصطلح است.،
کانکس های سرویس بهداشتی همیشه به عنوان یک ساختمان مستقل ساخته نمی شوند. و می توانند در داخل کانکس های دیگر یا چسبیده به آنها به عنوان یک واحد داخلی یا خارجی (برای مثال: در داخل یک کانکس اداری یا کانکس مسکونی و …) نیز تعبیه شوند. معمولاً این گونه واحدهای بهداشتی علاوه بر واحدهای دستشویی (یا چشمه ها) و روشویی(ها)، دارای واحدهای دوش و حمام بر اساس نیاز، می باشند. کانکس های سرویس بهداشتی به دو صورت (یا دو تیپ) راهرو دار و بدون راهرو تولید و ساخته می شوند.
ساخت اسکلت کانکس سرویس بهداشتی شامل: تیر و ستونهای اصلی کانکس، پل ریزی کف کانکس، قاب نگهدارنده ساندویچ پانل دیواری، تیرهای اصلی جهت شاسی کف کانکس (مخصوص کانکس)، اتصال تیر به ستون، قلاب و …
تمیزکاری، رنگ آمیزی و درز گیری کانکس شامل: تمیزکاری اسکلت کانکس، اعمال رنگ آستری، درزگیری دیوارها، اعمال رنگ رویه، درز گیری اسکلت فلزی و …
نصب بدنه و سقف کانکس سرویس بهداشتی شامل: نصب ساندویج پانل دیواری برای دیواره های بدنه و ساندویج پانل سقفی برای سقف کانکس سرویس بهداشتی، اعمال میخ پرچ ضد زنگ و چسب سیلیکون سفید و …
کف سازی کانکس سرویس بهداشتی شامل: نصب ورق عرشه فولادی، نصب عایق کف، لایه ملات مخصوص، نصب سرامیک و …
نصب درب و پنجره آلومینیومی یا درب و پنجره UPVC با شیشه دوجداره (یا چند جداره)